Archívum: 2022 (2)

Tevékenységtérkép

Komárom

Egy újabb szuper barátos hétvége! Immáron Komáromban! 
Monostori, Csillag erődök látogtásával, sok sok szuper élménnyel! 
Társaság továbbra is megunhatatlan! :)  
Gyerekeink egyre nagyobbak, egyre jobban élvezik ezeket a hétvégéket! 
Látjuk ahogy alkalomról alkalomra cseperdenek, alakulnak! :)  
:) :)

Elmúlt 3 év

Sziasztok! 

Jó sok idő telt el mióta nem jártam itt! :)
Számos találkozó, szerelés, felújítás. Továbbra sem vagyok a szavak embere! tudjátok mindíg keveset beszélek ( két levegővétel között :) )
A Gyári kisautó CDR esztétikai felújításán túl, büszkélkedhet a régóta várt, kifizetett ( majd végül egy év késéssel megérkezett ) 
5. sebesség átalakító készlettel. Voltak alakítanivalók, de szerencsére a téma régi motorosai segítségével összeállt, szépen működik. 
Teljes alvázvédés, futóműcsere! Ami lehet jó minőségben minden új, festve, szinterezve. próbálkoztam a gyárilag ültetett laprugóval. szépen tette a dolgát, de az idő, a sok állás nem tett neki jót! Elpuhult. Megtartotta a hasmagasságot, viszont egy komolyabb úthiba, sín.... stb áthaladásakor felütött! olyan mintha nem lenne már elég rugalmas. 
Ördögnél megtanultam, hogy az ültetés, keményítés nem barátja a kasztninak. Igy viszakapta a saját gyári laprugóját, spirálrogóját, és újra gyári hasmagassággal, kerékdőlésekkel faljuk tovább a kilómétereket! 
A felújítás során kaptam rengeteg segítséget, szét, összeszerelésben! Elméleti, gyakorlati, tapasztalati tanácsot!  Ezúton is köszönöm Mindenkinek! Legutóbbi találkozón Komáromban szuper volt hasítani a sok kis színes doboz között! 
Nagyon sajnálom, hogy a mai autok nem ennyire színesek! Vannak, vannak, de a szeretett márkáink fénykorában szinte csak az volt! 

Továbbra is szerelem marad! Örökké tart a  PolskiLove! 

Szevasztok!