2010.10.29. Péntek

Nem sokminden tortent mostanaban!
Ördögön elment a fék :( Felsöörsi kis tura utan masnapra a bal hatsó keréknél kifolyt a fékolaj. Még nem volt időm a javításra!:(

Aztan ismét megkerestek egy 86-87 es kisautóval kapcsolatban, (nincs meg a forgalmi, nem emlékeznek pontosan)  amely 15 éve állt egy féltető alatt. Tavaly már megneztem, de nem lehetett hozzáférni így hanyagoltam.
Most tereprendezést tartottak, es kikerult a ház elé a jószág! Olyan régen volt forgalomban, hogy a rendszámon még nem volt műszakis matrica! :) :)
Abadi kolléga segítségével, vonoruddal elvonszoltuk , mivel nem volt rajta fék! Az eleje rohad, ezert a vege fele a vonorud megtette bontási hatását!
Ismét köszönet érte Attilának!

Egyik nap délután kipakoltam a belterét, es kiderult, hogy a beázás nem tett jót vele az állás során! Kuszöbök, kívül - belül kuka!  A jobb oldalon valami be volt csípve az ajtóba, ott folyt be a víz! A bal oldala egeszen türhető.
Az eleje kis törés miatt rohadt el, de a többi része kitünő! Ablakkeretek, emelési pontok,
futóműrészek, nyulványok hibátlanok! Kis javítással szupi kis bódé lehetne! :)

Tegnap este a motor kiszedese lett volna a feladat, es Béciiiiiinek egy fél motorburkolat. Hirtelen telefonos segítség utan hamar letettünk a dologról. Nem passzol a 90 esekhez. :( Kg gyors válasza utan jott a másik terv, a beindítás!
Elég viccesre sikeredett!  Először nem tettünk bele akksit, :) utana nem volt szikra, nem volt benzin, egy órás kaland utan lett benzin is, de nem AC továbbította, mert az túl egyszerű lett volna! Trabanosítva lett, ejtős -  flakonos benzintank, csak parasztosan! :) :)  
Mindezek utan egyből indult, a tűszelep felakadhatott, mert az első próbakör után gázadásra azonnal megfulladt, maradt a szivató! Így is tok jol ment!
Béci telója merüloben volt, csak egy kép született! :)   Valahogyan Béciiii hatására lett egy hangyányi fék, nekem nem sikerült kicsikarni belőle a vontatás alatt! :)
Viccel volt így autózni, Soma jutott eszembe rola Tatabányáról hazafele a kézigázzal! :)
Köszönet Beciiiiiiiiinek a szerelésért, és sajnálom, hogy nem segíthettem a burkolatban! :(
udv
Nyoommoood- nyooomoood!

Kommentek

tunyi1986

bakker :D ekkora mázlit! Én is örülnék neki ha egy 15éve álló autót találnék ami nincs szétrohadva és a futómûve is jó :D Indítás elõtt én azért cseréltem volna olajat...ami benne lehet szerintem már olyan mint a szurok...

Sok sok fotót ha lehet,esetleg egy videót :D
Hány km-t ment?
Mi lesz a terv vele?

baz

Azért van baja! :)
48 ezret futott a leállítás elõtt! Nagypapa vezette! Az unoka törte! Bontásra lett, de lehet tartcsibódé lesz belõle. :)
Többször nem indítjuk, csak kíváncsi voltam milyen.
Valtó hibátlan, kihajtás is, kormányzás is! :) :)
Lesznek meg képek! :)

Buszos Petya

Ejtõtartály rulez! A Mozaik utcába így begördülni, na az lenne a komoly. :) :)

obrotka gyula

Lassan nyithatsz egy pócki bontót. :) :) :) :)

Hogyan méri kend a bovdenes önindítót?

baz

Buszos Petya #48005:
Egyszer szívesen kiprobalnam! :) :) :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!