Elmúlt 3 év

Sziasztok! 

Jó sok idő telt el mióta nem jártam itt! :)
Számos találkozó, szerelés, felújítás. Továbbra sem vagyok a szavak embere! tudjátok mindíg keveset beszélek ( két levegővétel között :) )
A Gyári kisautó CDR esztétikai felújításán túl, büszkélkedhet a régóta várt, kifizetett ( majd végül egy év késéssel megérkezett ) 
5. sebesség átalakító készlettel. Voltak alakítanivalók, de szerencsére a téma régi motorosai segítségével összeállt, szépen működik. 
Teljes alvázvédés, futóműcsere! Ami lehet jó minőségben minden új, festve, szinterezve. próbálkoztam a gyárilag ültetett laprugóval. szépen tette a dolgát, de az idő, a sok állás nem tett neki jót! Elpuhult. Megtartotta a hasmagasságot, viszont egy komolyabb úthiba, sín.... stb áthaladásakor felütött! olyan mintha nem lenne már elég rugalmas. 
Ördögnél megtanultam, hogy az ültetés, keményítés nem barátja a kasztninak. Igy viszakapta a saját gyári laprugóját, spirálrogóját, és újra gyári hasmagassággal, kerékdőlésekkel faljuk tovább a kilómétereket! 
A felújítás során kaptam rengeteg segítséget, szét, összeszerelésben! Elméleti, gyakorlati, tapasztalati tanácsot!  Ezúton is köszönöm Mindenkinek! Legutóbbi találkozón Komáromban szuper volt hasítani a sok kis színes doboz között! 
Nagyon sajnálom, hogy a mai autok nem ennyire színesek! Vannak, vannak, de a szeretett márkáink fénykorában szinte csak az volt! 

Továbbra is szerelem marad! Örökké tart a  PolskiLove! 

Szevasztok!  
első megbontás 64.000 km :) Gyári bevonat :) Az új bevonat

Kommentek

hollo

Na akkor öregszel te is, már zavar a vesekövet is elpusztító kemény rugózás... Az ötödik sebességről, akinek van, senki nem áradozik mekkora cool, nem gondolom, hogy jó befektetésnek bizonyult.

hollo

Na akkor öregszel te is, már zavar a vesekövet is elpusztító kemény rugózás... Az ötödik sebességről, akinek van, senki nem áradozik senki mekkora cool, nem gondolom, hogy jó befektetésnek bizonyult.

baz

Helló Holló!
Semmi bajom vele, nem volt kemény. Az autót vágja tönkre!
nem kínzom tovább! Nem befektetésként tekintek rá! A kisebb fordulat , praktikusságot látom benne! Régen, Ördögnél is szívesen toltam volna egy ötödiket! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!