2010.07.15. Csütörtök

Kedden delutan ugy dontottem, hogy szetszedem a mocit, es kicserelem a szimeringeket! Hatha mas is kiderul. Béciivel voltunk kondizni, igy megkerdeztem van e kedve segiteni? Szerencsere volt, mert egyedul, nem birtam volna.

Szepen kiszereltuk a motort, szetszedtuk a vezerlest, kiszedtuk a szimeringeket.
Ezekkel masnap felkerestem a kozelben levo fiat boltot, es tudtak rajtam segiteni.
Delutanra minden szimering megerkezett! Betaraztam ha mar rendelos volt a helyzet, mindenbol kettot vettem! Ugyhogy van tartalek, ha hamarosan szukseg lenne ra! :) :)

Kerdeztem Beciit, van e kedve esetleg veletlenul, ismet egy szep estet tolteni, a muhelyben olajosan, ... jajj nem folytathatom mert a lanyok feltekenyek lesznek! :) :) :)
Szerencsere ismet volt! Ha Ö nincs tuti idegbajt kapok a vezerlestol! Nem voltam biztos benne hogy jol csinaljuk, Becii sem, ellenben nevetett, es nevetett! :)
Ez persze nem segitett a feszkomon. Kertunk telefonos segitseget, majd ugy dontottem, inkabb elolre mint sehova. kisilabizaltuk hogy is lehet jo, es vegul ra tudtam feszíteni a kis vezermuszijat! Ezutan megnyugodtam! Mindent szepen visszapakoltunk, es johetett a probaforgatas, Imi tanacsat betartva, szarazon megforgattuk, nem akad - e. Minden rendben volt, igy (sajnos) gyors legtelenítes volt, nem sikerult jol! Foglalkozni kell meg vele!
Este hazavittem Béciit , majd hazafele tartava meghajtottam kicsit, es reggel 1 db olajcsepp volt, de az is a valto alatt!  Elso proba kesz! Ma a muhelybe megint megneztem es semmi! Remelem sokaig marad igy! :) :) :)

Koszonet Béciinek, a kitarto segitsegert!
Azert a vegen megjegyezte hogy igy ordoggel szívesebben megy haza! :) :)

 

kibeleve! :) apro sallangok az ordogbol! a vezerlés helye a szep es ritka vezerles! :) Neee!! Nem mondtam komolyan! !!!! lassacskan minden a helyen Probakor utan, legtelenítes elott!

Kommentek

Miszory Béla

Szivesen Mukikám! :)
tudod jól, hogy ha szólsz ako menek segíteni!jó móka volt, még a vezérlõs feszkós rész IS! :) Örülök hogy (elsõ nekifutásra) sikerült összerakni a verdát, s remélem tartós lesz a siker :) A hûtést meg megoldhatjuk a jövõ héten, ha addig bírsz magaddal s nem ugrasz neki :)

baz

Koszi megegyszer!
Nem fogok, mert ma sok a melo, hetvegere kaposvarra megyunk eskuvore! :)

Miszory Béla

ohh hisz kaposvár egy köpés csak innen...ugorjatok be hazafele!!! :D :D :D :D

Pocok

Azért ez máshogy néz ki,mint egy 650-es,de az egész szerelésben a sikeres befejezés a legjobb,és amikor a szerszámokat szelektálva a helyére tesszük :D

baz

Pocok #46227:
Valoban jo volt letenni vegre a lantot! A probakor mindig izgalmas! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!