2010.07.08. Csütörtök

A kis megujulas utan, pihi kovetkezett Benő életében...

... par het utan vegre ma eljutott a muszakira! Azt mondtak ptent gep! ami altalaban annyit tesz, hogy: " tettszik, jaja , de megiscsak egy hatizsak"!
ilyet inkabb nem mondjon, akinek sosem volt ilyen, es regen latott mar! :(

Sebaj! Minimalis fekelteres, amit veszfekezesnel lehet erezni, es raferne egy tengelycsonkzsirozas!
A zoldkartyan magint felhuztam magam!!! Mindne ertek jo, rendben van, de a kora miatt, nem kaphat csak fekete matricat! Nem az lenne a jo pelda hogy egy regi auto, ha rendben van akkor lassa mindenki, ez meg jol mukodik! A koromlovelo vacak passatok,mondejok es otvar tarsaik megkapjak a szupi matricat, holott, mogotte menve gazalarcot kell huzzak, ha elozni tamad kedve! :(:(:(:( Lilu jol megmondta regen! :
"szopjatok ki mind"  En is ezt uzenem a sok balfasznak akik fustokado szarokat kapnak korlatlan hasznalatra, es a szabalyokat kiokoskodjak! Gazalarcban, tiszta fejjel jobban dontenenek! :)

Mindent osszevetve minden rendben ! Jo volt ma ugy kocsikazni, hogy ujabb 2 evig, vagy ki tudja meddig autokazhatunk!

kb 3 het pihi utan:) irany a muszaki! Uj martrickik villognak rajta!

Kommentek

KeMa

Ezt a "Driver girl"-ös té betût hol vettétek? Julinak is kellene a kocsira egy hasonló. Azt ki is ragasztanám (a mostani sima csak a tetõkárpitba van akasztva :D )

norberto

Gratula! :)

baz

KeMa #46031:
Csinaltattuk egyedileg!
Miskócon lakik a fünyük, ha jóban vagy vele csinaltat Neked is, csak vigyazz, mert ha humoros kedveben talalod, akarmilyen matricat hozhat a postas, es azt biza fel kell tenni! :) :) :) :)

baz

norberto #46033:
Koszike szepen!

Egér

Mi is gratulálunk ám Nektek :)

Pocok

Jól mondod fehér testvérem,de ez a világ már nem változik.Éljen a korom :(
Élményes autózgatást,már az enyém is nagyon hiányzik,de a fasz munkám miatt elcsúsztam a mihez képest.Bosszant,mert átvariálták a beosztásomat,pedig mára már egyben lenne.Na mindegy,remélem szombaton már kocsikázunk :)
A mûszakin meg már nem érdemes bosszankodni,ez van,tenni nem tudunk ellene,max tüntetni,de annak ki tudja van E értelme,meg úgyis csak ketten lennénk ;)

obrotka gyula

Gratula a vizsgához!

Matrica színét még le is tudnám fosni, de amikor hétvégente is mehetek dolgozni BKV-val, mert ki leszek tiltva, akkor már én is morci leszek. Nem tudom, hogyan akarják majd csinálni, de ha ennyivel megoldható, én tuti beköltözöm papíron a Ferenc körútra. :)

Törölt felhasználó

Gratulalok a friss "Tüvhöz " :) :) :)

Marczin Róbert

Gratula!

baz #46034:
:)

obrotka gyula #46041:
Igazából valakinek utána kellene járni, hogy támadható-e az intézkedés olyan alapon, hogy pl teljes árat fizetünk a benzinért, súlyadóért, útalapdíjért, stb, amiért cserében eddig sem kaptunk lófaszt sem, most meg attól a lehetõségtõl is megkívánnak fosztani, sõt állampolgári jogaink sérülnek azáltal, hogy egy szabadnak nevezett országban megszabják, hogy mettõl meddig, és merre valamint mivel mehetünk? Ugyanis ha támadható, akkor az egyesületünk már megpróbálhat társulni, vagy esetleg kezdeményezni egyfajta indítványt, esetleg Unión belül, hogy vagy adjanak jelentõs kedvezményeket, vagy tekintsenek el a kitiltós játéktól. Persze akkor ha van erre kereslet, érdeklõdés. Ha van ilyen, akkor hajrá, én személy szerint veletek vagyok maximálisan. Csak kell valaki, akinek van erre ereje, ideje. :O

baz


Egér #46037:
Thank You Nektek!

Pocok #46038:
Engem csak a zoldkartyas dolog zavar, mivel minden napra fizetetd a sulyadot, esa kotelezõt is! Masorszagokban is van ilyen tiltas, de nem hinnem hogy evjarathoz van kotve matrica színe.
Uccu neki es pikk pakk kesz leszel! :)
:)

obrotka gyula #46041:
Majd kiderul mi lesz!
Akkor a forgalmidat is at kell iratni! Reka meselte el, miota naluk is fizetos a parkolas!



Marczin Róbert #46043:
En a vizilovakkal vagyok! :)

Andrei

nem megmondták már réges rég, hogy nem az az 1500 darab feka címkés kocsi szennyezi pest levegõjét télen, hanem az 1 millió zöld cimkés?

KeMa

obrotka gyula #46041: Ezt csinálta Pety@ is, papíron beköltözött a belvárosba, asszem a nagymamájához. (vagy neki a parkolási engedélyért kellett? Nem tudom)

obrotka gyula

KeMa #46048:
Õ a parkolásért költözött be.
Egy baj van, hogy valamiért már egyszer beköltöztem vidékre, de nem emlékszem miért. :) :)

baz #46045:
Azt a hat ropit nekem már megéri. :) :)

Dömi

Zónás dolgok:
németeknél rengeteg városban van bevezetve már ez a rendszer.
http://gis.uba.de/Website/umweltzonen/index.htm

Jelenleg Münchenrõl tudok konkrétan, mert ez érint. Az autópályás körgyûrûn belül csak zöld, sárga vagy piros matricával lehet bejönni.
Aztán õsztõl egy belsõbb gyûrûn belülre már csak zölddel és sárgával...majd valamikor jövõre vezetik be a centrumban a csak zöldes közlekedést.


Turistaként be kellett mennünk egy TÜV szervizbe, és forgalmi alapján adtak egy sárga és egy zöld matricát a két autóra, amit a szélvédõ jobb alsó sarkába kellett nyomni.

A linkre kattintva láthatjátok az évjárat táblázatot:
http://www.tuev-sued.de/auto_fahrzeuge/feinstaub-plakette/feinstaubplakette_ausland/a_ch_feinstaub-plakette

Ez a rendszer is faszság, mert ha van egy benzines kocsid 1992.12.31-es gyártással, akkor nem kapsz matricát, ha 1993.01.01.-es évjáratú, akkor zöldet.



DE itt legalább az összes busz 1-5 éves, meg a közszolgáltatóké is...


Sajna szerintem felénk is ez lesz a trend...



Azt nem tudom, hogy a bentlakókra mi, hogy vonatkozik.

obrotka gyula

Dömi #46055:
Nem lenne ezzel az egész baszással semmi baj, ha a valós szennyezés alapján lenne osztályozva. Csak nálunk egyszerûbb volt hozni valami fasza látszatintézkedést.

No meg a négyliteres dízel X5 gazdájából él az összes parkolási társulás, így õket gáz lenne kitiltani.

Törölt felhasználó

Dömi #46055:
obrotka gyula #46056:

Ezert irtam viccesen, hogy gratula a TÜV-höz. ahhoz akarunk hasonulni, csakj valamiert nem ugy, ahogy kene. :S

Buszos Petya

Gratula a mûszakihoz!
Az zöldkártya-rendszer az meg tényleg egy faszság ebben a jelenlegi formájában. Régi autót csalás nélkül gyakorlatilag lehetetlen átvinni, akkor is ha teljesen rendben van, ráadásul a jelenlegi mérési körülmények mellett közelében nincs a valós károsanyag-kibocsátási értékekhez a mért érték. Viszont legalább jól szétforgatják üresben a zöldkártyás autók motorját, hadd menjen generálra. :(
Szüljön Ollókezû Edwardból hatosikreket az, aki ezt a szart kitalálta. :)

Marczin Róbert #46043: Külföldi rendszámmal ki tudnak tiltani? Csak mert nagyon érik már a dolog, mert aki ebben az országban autót tart fenn, az több soron is meg van szopatva, aki meg régi autót tart fenn, azt meg pláne. Kurva anyjukat.

Andrei

Buszos Petya #46080:
három újgazdag szlovák jampec dicsexik egymásnak:

elsõ: -az én ferrárimon ezüstbõl van a felni, lássák a csajok, van lóvé rogyásig...

második: -az semmi, az én ferrárimon aranyból van a felni, lássák a csajok, szétvet a lóvé...

harmadik: -...amatõrök, az én ferrárimon magyar rendszám van...

Dömi

obrotka gyula #46056:
hát ott is évszám alapján van...bár sok gondot nem okoz nekik.

Polski #46070:
igazodnánk autó átépítésben a TÜV-höz...

Buszos Petya #46080:
amint irtam, magyar rendszámos autóval is kellett nekünk ilyen plecsnit venni a kocsikra, hogy Münchenbe közlekedhessünk.

Buszos Petya

Andrei #46084: :D :D :D

Dömi #46091: Oké, csak az München, Deutschland és a németekbõl meg kinézem, hogy hatékonyan tudják dokumentálni és nyomon követni az ilyen szabálysértéseket, és aki behajt plecsni nélkül, azt úgy megbasszák, hogy zörög. Budapest, Ungarn viszont nem az a súlycsoport. Kiállítják az út mellé Lapát II. Béla fõtörzset, aztán akit megfog azt megfogja, akit nem azt meg nem. Arra vonatkozott a kérdésem, hogy ilyenért lenyomoznak-e külföldi rendszámot is, vagy abba már szarnak bele vastagon?

KG

Nagyon szép a kocsika. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!