2009.09.23. Szerda

Tegnap a Delibe kellett mennem! Eddig semmi extra, ismerem a kibuvokat, gyors levagasokat, hamar odaerek, + a Margit-hid lezarasa nagyon jot tesz a budai koruttal :) :)
Alig vannak, mint a regi szep idokben, a friss jogsi eveiben, jol autozhato volt a varos!
Bejartunk a belvarosba autokazni, most csak ha nagyon szukseges teszem be a kerekeimet, talan lesz olyan is h megtiltjak, de ez egy masik tortenet! ...
Par napja Ordoggel kozlekedem, es neha tulmelegedett, gondoltam keson kapcsoltam hutot. Hat nem ! A termosztat ugy dontott feladja. Mikor mar semmilyev vizet sem kapott a motor, 130 nal kiakadt a vizhofokmero, felrealltam a dugoban, igy mindenki nekem dudalt,  mindenki kerulgetett! Egy lehetosegem volt kiengedni a mocibol a forrovizet, hagyni lehulni kicsit a mocit, kivenni a termosztatot, szerezni vizet, es hasitani vissza a muhelybe, mig az isszes viz et nem melegszik, es kezdodik minden elolrol. Telen nem is lenne gond, de a dugoban izgalmas volt termosztat nelkul menni! Hutot allandora kepcsoltam, igy nem melegedett!  Ma veszek termosztatot, remelem megoldodika gond par evre! :) :)

Ezen felul delutan Kg-Reka invitaltak minket, a nagy masszos bringafelvonulasra, amihez vettem egy uj kulsot a bringara. A regin lassan atjott a belso! - regen ilyen esetben az volt a moka , minel hamarabb durranasig faroljuk a kereket - .
Koszonet az elozo tulajnak, vagy a gyarnak, mivel nem tettek semmilyen port a kulsobe szereles elott, igy abba beletapadt a belso es szetszakadt ahogy kivettem!:(:(:(
Csibe javasolta probaljam meg az O bringaja kereket beletenni. Mukodott! :) :) :)
Jol sikerult a bicozas! Koszi: KG, Réka, Zsolti, Orsi

Kommentek

obrotka gyula

És este még elmentél utána gyúrni is, igaz? :) :) :)

Marczin Róbert

Köszi szépen, hogy minket megint nem is hívtatok....
;) > ;)

Soma22

Marczin Róbert #38222:
megnéztelek volna a kritikal mass-on :D

baz

obrotka gyula #38218:
Lattad ordogot a "nap" alatt? :) :) :) :)

Marczin Róbert #38222:
Van egyí csomo jo iranyban forgo valtod!
Most nem vagy a baratom!
hihihihihihihi :) :)

KeMa

Namána, akkor tényleg téged láttalak az Andrássy úton hasítani...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!