2009.08.31. Hétfő

Mai nap nem sikerult tul jol ordog eleteben! :(
Teganp is vele jottem haza. Jol ment nem volt gond.
Ma mentem dolgozni szinten nem volt gond.
Valahogyan elhagytam az egyik gumikedert, ami a mocitetot tartotta a helyen.
Megoldottam a muhelyben. A delelotti munakakkal vegeztem, elindultam haza. Hazafele a Vaci ut persze megint hivogatott, pont eleg volt hazaig. estig ki voltam "elegitve".
Mar majdnem az utanknal jartam mikor latom hogy fustben all az egesz Pacsirtamezo utja, de csak a Mi utcank utan joval. Huuu szegenyek, tuz van valahol arra fele - gondoltam- . A velunk szembeni haz egett a legfelso emeleten, tuzoltobacsik szerint.
Mikor bekanyarodtam a Timarba, mar tobb auto is tolatott kifele, igy lassitok es maris loknek elolre! Az elottem levo lathatta hogy megindulok, igy megallt. Szerencsere nem mentem bele. Mogottem egy Golf 3 . Kiszall egy 50 koru holgy. kerdezi jol vagyok-e. Persze jol voltam es probaltam kifeszegetni a mocifedelet, felmerni a karokat! Nem veszes, csak a hatfal, es a tarcsiajto ment tonkre. A sajatja a mugelyben, igy "csak" a hatfallal lesz majd, egy kis melo! Plusz elgorbult a lokharitotarto vas. állitanom kellett a zaron, hogy becsukodjon. A hoélgy normalis volt, en sem estem tulzottan a fejenek. Kicsit leugattam, meg goromba is voltam egy darabig. A tuzoltok lestek, a rendorokkel egyutt! A holgy elkuldte oket, igy gondolkodhattam az osszegen. 45 ezerben maradtunk, majd adatcsere es elvaltunk.
Mar hivott hogy vett ki penzt es idejon este. Ugy lett hogy en fogok menni, mert a kozelbe lesz dolgom ahol lakik. Nem komoly , ugy neztem nem ment el a sarvedo, meg semmi! Lampak a helyukon, motor is jar, a kipufogo kerult nagyon kozel a hatfalhoz. Orulok hogy az uj bakok vannak benne, a fregi lehet szetszakadt volna, es nagyobb is lehetett volna a kar! Nem serult meg senki, ez a lenyeg!
Ekezetekert bocsi!

ez lett

Kommentek

obrotka gyula

Uhh. :(
Szerencsére nem vészes a dolog.

Soma22

kurvavilág!
viszont a 45 ezer egész jo ár szerintem

nyuszy

Részvétem, bár összegszerûleg szerintem elég korrektül jöttél ki belõle.

Buszos Petya

Ófákk, részvétem. :( Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a 45 az egész korrekt összeg, meg hogy nem köcsögösködött a vétkes fél.

baz

Mindenki:

Valoban nem kocsogoskodott. Ugy szamoltam a 45- ot hogy csinalok masik ajtot, meg hatfalat!
Ugy nezem nem lesz ra szukseg, mivel a sajat fenyezett gephaztato a muhelyben van, lokharito tartom, van, a hatfalat kell visszakalapalni, nem tunik veszesnek.
Rendes volt a holgy, Nekik van egy 21 eves trabijuk, megszerettek, nem adjak el. Megertette a helyzetet, nem akart papirozni. Lesz vele par ora vacakolas, de rendben lesz!
koszi az egyutterzest!

Horváth András

Jól megjegyezzuk az esetet, mert sok ilyen szerencse lehet nem lesz a jovoben. Ha azt vesszuk, hogy sem lámpa, sem lokos nem torott, "csak" a tarcsi mocifedél volt fenn, plusz a vacakolás nélkul kapott pénz, akkor valakinek nagyon bejohettél "odafenn". :) Jobbulást!

Horváth András

Horváth András #37496:
Bocs a dupláért. Az meg hatványozottan mák, hogy nem az új gyári popec kisautóval tortént mindez. :)

Törölt felhasználó

kedvenc autóval szar lehet koccani de meg kell hagyni sztem is elég jól jöttél ki már amenyire ilyenböl lehet, szólj ha kell lakatolni ;)

Marczin Róbert

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Reszvetem.

De remelem azert tudod hasznalni addig is.
Fel a fejjel, megcsinaljuk, no para. Lejottok, kilakatolunk egyet pikk-pakk normalisan, s mar csak festes kell neki. ;)
Minden esetre jol megusztad.

KG

Még jó, hogy korrektül meg tudtad beszélni.
Nekem volt olyan bu...ge..., aki hátratolatott és a piroson át elhajtott. Elõtte mondtam neki, hogy szálljon ki, azt nézzük meg, mit csinált. Azt mondta, hogy nem jött belém, aztán mikor a zebránál várakozó gyalogosok is kiabáltak neki, akkor fogta és elment.

Sajnálom, szar érzés lehet, de valóban jobb, hogy nem az új pócki kapta. Az Ördög még így is egy istenkirály kocsi, imádom. :)

Egér

Elég szomorkás dolog, de lényeg, hogy Neked nem esett bajod és a Néne is korrektül állt a dologhoz.

baz

Horváth András #37496:
A odafonnben nem nagyon hiszek, de szerncse volt az teny!
2. Annak en is orultem, de azzal nem ertem volna ilyen hamar haza! :) :) :) azzal max 70 el kozlejkedek! :) :) :)

milán #37498:
Koszi kesz van! :)
Koccanni nagyon rossz volt:(:( Ami Robival tortent, azt tul sem elnem:(:(:(

Marczin Róbert #37506:
Koszike! Tudtam volna hasznalni, de inkabb megcsinaltam! :) Uj hatfalat gyartani majd legkozelebb, ha megis atepul a masinka! :)

KG #37516:
Kepzeld, ugy osszetorve nem rezegett a fedel! :) :)
Mikor volt ez az eset?? Nem hallottam rola!, vagy nem emlexem :) :) hihihi

Egér #37534:
Igen , Koszike! Rendes volt!

CsuTee

Uhh jól benyomta...egész szép kis összeget kapsz akkor. Bezzeg mikor nekem tolattak a Soroksári elején, és rányomta a sárvédõt a kerékre kiszúrta a szemem egy vacak 10-essel a ganyé, bár én is hülye voltam...

baz

CsuTee #37552:
Hm, sajna magadnak koszonhetetd! Kemenynek kell lenni!
KI kell szivni beloluk a maximumot!
Utolag sajnalom a holgyet a penz miatt! En is fizettem egyszer, egy lokharitó fenyezest egy karcert!
Aki elbambul az rabaszik!
Ez van!
B

CsuTee

baz #37555:
Hát igen én is maximálisan magamat hibáztattam, csak az volt életem elsõ "karambolja" és marhára megijedtem, hirtelen nem tudtam mi ilyenkor a teendõ ezért lekenyereztek:(

Marczin Róbert

baz #37536:
2. Hat teny, hogy nem egyszeru, amikor egyik pillanatrol a masikra hirtelen kitakar mindent a szelvedore ralogo csomagterfedel... :D :D :D :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!