2009.08.17. Hétfő

Vasarnap elmentunk kicsit kirandulni! Robiekkal talkoztunk feluton Miskolc fele.
Nem ert ra mas, igy ketten mentunk Benővel.
Visonta van pont feluton, de sajna ott au eromuvon es egy versenyekre epitett gokartpalyan ( oda csak ugy nem lehet bemenni :(:(  ) kivul semmi nincsen, bementunk Gyongyosre, egy jo kis hegyi uton. Nemi keringozes utan megtalaltuk azt a kis ettermet amit meg korabban igenybe vettunk. Kesoiebedeltunk egyet, majd ejtoztunk az etterem mellett levo kis teren.
Benő jol ment siman vitte a 90 et. Elozgettunk is 100-105 el, de csak parszor, mert ennyi km-rt sosem ment eleteben egyszerre, az elozo tulaj elmondasa szerint.
Utana egybol Pomazra mentunk babanezobe, igy 260 km.rel zarult a nap. Benő az alapjarat megszunesevel halalta meg az odafigyelos kenyelmes tempot:(
Sajana olyan regen lattam kozelrol !!! kethengeres motort !!!, nem ketutemut, mint ahogy an tanult kollegaim Robi , Kg, Gyula, es meg sokan masok felvilagositottak par eve. Valtig allitottam nekik hogy a pok az ketutemu! Meg el is magyaraztam hogy mik hogy mennek, Ok nagyot nevettek! Majd en is! Ez mar egy nagyon regi tortenet! :) :) :)
Lenyeg h kerek otleteket hol kezdjem: megszakitohezag? karbi? gyertya? komolyan kerdezem!

Kommentek

THONY

Én a keverék állító csavart szedném ki, és megnézném az o gyûrût, hátha a gumi öregedett el rajta, és csere után állítgatnám fülre!

KG

Mindenek elõtt nézd meg az alapjárati fúvókát a karbiban. Egy nagyobb, egyenes hornyú, réz csavart kell keress a karbin, ami az autó hátulja felé áll.
Várhatóan abban lesz a kis retek.

Benyaszûrõd van?

KeMa

Én is kétütemûnek hittem régen a kispolskit. Mondván, hogy két henger két ütem, négy henger négy ütem. Aztán a kismotorokkal, wartburgokkal voltam bajban, hogy akkor azok most egy meg három ütemûek? :)

Buszos Petya

No, és mi folyik Gyöngyösön? :D :D :D

Egyébként ahogy KG is mondta, én is egy fõfúvókát néznék meg elsõnek a helyedben. Ja, és benyaszûrõ alkalmazása erõsen ajánlott. :)

Sztancsik Viktor

Tök jó, már két Benõ névre hallgató autó is van a klubban? :D :D

Lajoska

Sztancsik Viktor #37093:
Most még kettõ. ;)

De nincs ezzel semmi baj, klubtársak között is vannak névegyezések, kicsit nagy lenne a harc, ha pl. a Gábor nevû klubtagok egymásnak esnének, hogy ki volt elõbb...
Valószínûleg nem fogjuk összetéveszteni Bazzal, hogy melyik Benõ kié. ;)

baz

Ok koszi a tippeket mindenkinek!
Tok ciki ilyeneket kerdezni, de hat mindig tanul az ember ugye!
Delutan beleasom magam a karbiba. Nem is emlexem van e eloszuroje, de teszek ha nincsen!
ugyis kell olajcsere. Azt is most tudtam meg h ennek nincsen kimondottan olajszuroje! :) :) :) :) :) nem semmi ez a leges moci. A regi legesemnel mindig a kulungbowdennel, es dinamoval szivtam.

Sztancsik Viktor #37093:
Lajoska #37094:
Ne aggodjatok nem torok fel a nevek harcaban. :)

baz

Ugy tunik ma megoldodott a problem!
Minimalis piszok volt az uszohazban, tettem ra eloszurot,
plusz eszrevettem, hogy az AC-pumpa membrantomitesei kozul kis pottyon spriccelte ki a benyat!.
Hal istennek volt masik, es kicsereltem. Megszunt a spricceles. Holnap delutan kiviszem, kiderul pontosan mi lett a vege.

KG

baz #37107:
Alapjárati fúvókát kipuceltad?

baz

KG #37270:
Persze, es az egesz kaprbit, teljesen szetszedtem, es kifujtam levegovel.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!