2009.08.13. Csütörtök

Tul a 400 adik km en! Tuti ennyit nem ment eleteben egy het alatt! :) :) :)
Voltunk Csibeval a bogaras irodaba megkotni a kotelezo hobby felelossegbiztositast!
Minden rendben ment elotte lefotoztam a kocsit, vittem mindent amit kell! Meglepodtem az aremeleseken:( most a 650 esnek annyi az ara mint tavaly a 900 asnak.
Felre ne ertsetek, igy is baromi jo az ar, csak fura h mindjart duplaja lesz! :(:(:( Valojaban nem kene  ezen csodalkoznom, az orszagot lehuzas teren jol ismerem:(
Tovabbi hirem hogy Csibe sikeres vizsgat tett rutinbol, igy az utak reme lesz lassan! :) :) :) Ujpestiek menekuljetek megy bordo Kia Rio elol! :) :) :)
hetvegen lehet kitakaritom a karpitokat, vagy ha ezzel autokazunk akkor ordogbol kiveszem a motortartobakokat, es elviszem felujittattni! KG kolleganak bevalt ez a modszer nekem miert ne sikerulne! :) :) :) Most mindenki fuzze hozza a magaet, es tartsa magaban! :) :)   Az autoka atlagfogyasztasa 6 korul van, bar most nem az altalam preferalt kek-zold kutnal, hanem a magyar piros haromszognel tankoltam, mivel az egsz csalad nyaggatott a matricak miatt! Mar mindenkinek van vagy 2 Fila taskaja! Ugy tunik eleguk lett belole, es visszaterhetek az OMV hez!
Egyeb tortenes nem volt az autokaval. Szepen megy pocirofi indul, mi kell meg :) :) :) :)
Nagyon orulunk neki!

Kommentek

bexxter

Grat neki, én is most vizsgáztam rutinból! De jövõ hét szerdán már forgalomból is nyomom a vizsgát, úgyhogy vigyázat kispest környékén, 12tonnával nyomom :D

baz

bexxter #36955:
Hajra! :) :) Grat!

Törölt felhasználó

Csibének grat!!! Nadon üdi!!!

piciHuBo

bexxter #36955:
Ha már erre jársz itt vagy mellettem össze is futhatnánk :D


Már szerettem volna írni én is, grat az új családtagnak, sok jót látom kevés szerelés lesz, mert pöpecnek tûnik a gép :)

bexxter

piciHuBo #37027:
Te merre vagy? Netán ismered a tanpályás telephelyet? Én a nádasdy u. 133alatt levõ BKV-s tanpályáról indulok a vizsgára.. ;) meg eddig sokat jártam oda, remélem többet már nem kell csak kedden és szerdán. Utána max 2év múlva a D kategóriára.. (meg az A-ra)

piciHuBo

bexxter #37028:
Én is ott vizsgáztam, de volt már annak 3éve :D de én csak személyre :D Onnan kocsival 5 perc ce BKV val van vagy 30 perc :D De a közelbe lakom igen :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!