2009.07.30. Csütörtök

Ismet egy nyaritali! Fergeteges mennyisegu pokica volt! Nagyon jo erzes volt lezarni pakozd fele az utat, es latni, hogy rajzanak a kisautok!
Komolyabb gondok nelkul telt a tali. Sarutores, es benyafolyas volt a szerelesi program. Hamar rendben volt, es persze KG kollega ravett egy gyorsulasra. Majdnem de nem! :(:(:(
Sebaj legkozelebb elkapom a gepkonyves frakkjat!

Nekunk is betett a vihar, ejjel felkeltem es meg 2 helyre kikotottem a felig vizszintesben levo satrat, hogy ne szakadjon szet! Reggel konstataltam, hogy az 1600 forintos tescoban vasarolt satrunk ugyesen kibirta Zeusz haragjat!
Iden is tanusag volt a tajekozodasi verseny. Nem kell az nekunk. A rengeteg foldut, kikezdte az amugy is halott futomuvemet. Hazafele megint szedelgett szegenyke. A navigalas sem ment tul jol, vagy a terkep volt tul rosszul masolva, nem tudom, barmire ra lehet fogni. Nem megy es kesz! :) :)
Hazafele minden ok volt. kenyelmesen elozgettunk, Csibenek nem tettszett, de en elveztem! A vegen azert visszavettem!

Koszonet a szervezobrigadnek, akik eleg sokan voltak ahogy lattam!
Egy kis osszehangolas a versenyek kozott nem artott volna , mert nehez egyszerre 3 helyen lenni! Ezt az aprosagot es a szelet leszamitva nem volt semmi zur! Megint bena voltam es nem nyertem semmit!

K. tibor nem alacsony Lanyok boldogok! :):):) A 539 :):) Rencsi-lany Mindenre van emberem! Ugye Robi? :):) Nyomod-nyomod Elmeny volt a villanyauto:):) Akikre buszkek vagyunk! :):):)

Kommentek

Buszos Petya

A kettes kép mindent visz! Tibi arckifejezése az priceless... :D :D :D

THONY

Neked nagyon jól mükszik a futómûved nekem meg a belsejét eszi mindíg:( Mi a titkod, én úgy tudom mindent ugyanúgy csináltam mint te:(

Tibee

Na igen. A tájékozódási nekemsenemse megyen. :D

Törölt felhasználó

Jársz gyúrni??? :D

Reni nagyon fotogén, de amúgy hozzájárult a képek publikálásához? Tud róla??? :D

raver

megnyugtató hogy a tájékozodási nem csak nekünk nem megy, minden évben lelkesen neki vágunk a felénél tele a burám és amint közelitünk a cél felé -mármint távban- gyorsan lead az itiner és gooo! kajálni , majd eltervez hogy jövöre jobban sikerül, igy volt ez idén is :D

bexxter

Az elsõ képen levõ pócki nagyon szép. Igényes példánynak néz ki.

Buszos Petya

bexxter #36375: Élõben is nagyon komoly. Baromira stílusos, nagyon eltalálták, egyedül a nagymûszerfal nem illik bele, de gondolom ez még under construction.

baz

csajos #36340:
azert te sem panaszkodhatsz! :) hozzajarultal? :) :)

Buszos Petya #36382:
meg a nagybeomlo ill a 90 es kasztni, de az irany nagyon bejon! :)

Törölt felhasználó

baz #36411:
Hát ez az! Én nem járultam hozzá! Na majd csinálok én rólad olyan képet, és úgy felteszem a blogra, hogy csak na! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!