2009.01.27. Kedd

Most tudok irni egy szivatos helyzetrol amelyet magamnak generaltam.
Kezodott azzal, h terveztem pokkal menni a vasarnap esti autozasra, igy rendbe kellett tennem ezt azt! A gyujtaso es a szelephezegom sem volt jo, igy nekiestem, bar az auto ment csak melegen nagyon kuzkodve indult be. gyujtaseloszto, ki szelepfesel le, szelepek eallit, egy kis telefonos segitseggel, a sorrendeket tekinteve, mivel rosszul jegyeztem meg a gyujtasi sorrendet.  :) :) :) :)   Paran most jol felkialtanak - a ketutemu - :) :) :) hehehe!
Tehat ez rendben is volna de mikor a ropsulyrugokat akartam megnezni a gyujtaselosztoban eszleltem a rotoron nemi hianyossagot, megint beleert a fedelbe es letort a vege, persze a kopasok miatt volt megint.
KG onfeláldozoan adott egyet kolcson, es megkaptam tovabbi probalkozashoz a vadiuj portiszta akksiat!!!! ezuton koszi megegyszer!!!!!! - elkepeszto onfeleldozas, bar tudta h mas cuccara vigyazok az enyemre nem, de azt most hagyjuk - de azal sem sikerult a mocit eletre kelteni, majd ma sete visszavittem Kg nak az akksit. Az autokat valoszinuleg lasszozva visszuk majd el a muhelybe, a mostani lakhelyere, es ott nyugodtan, bar hidegben lehet szerelni...

Kommentek

KG

Azért annyira nem adtam oda nehezen, mint ahogy látszott, csak megkértem, hogy vigyázz rá, mert nem véletlenül vettem új akksit. :)

Buszos Petya

Bezzeg a jó kis kéthengeresnél mennyivel könnyebb. :D :D :D Remélem innentõl már nem lesz semmi komplikáció és gyorsan talpraáll a verda.

Marczin Róbert

:(:(:(:(
De azért remélem gyorsan talpra áll. ;)

baz

Mar ellasszoztuk a muhelybe, es majd hetvegen valamelyik nap megint nekiesek.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!