Kommentek

obrotka gyula

elbaszott szép. ha a belülrõl állítható tükör, az ótvar vonóhorog és buta kipu vég leugrana, majdnem tökéletes lenne. :) :) :) :) :) kurva jó a lökös átalakítása.

Kopányi Sándor

Köszönet érte a cég nevében :D

baz

obrotka gyula #5218:
az eleje sem egyszeru, kissebb lempakeret es kevesebb, atszabott szellozok!
eloben a a felsorolt dolgok nem szembetunoek.
a vekony csik tettszik a legjobban.

Tibee

obrotka gyula #5218:
Ha nem mondod a tükröt, fel sem tûnik. Bár tényleg jobban illene rá valami szép krómozott tükör. Sõt, én jobb oldalra nem is tennék. A vonóhorog szerintem nem olyan vészes, sõt. Ha készül valami kifejezetten ehez az autóhoz gyártott utánfutó, még jól is néz ki. A kipuffvég meg télleg ronda. Az még nekem is feltûnt. :D :D :D Amúgy meg kurvára bejön a kocsi stílusa.

obrotka gyula

baz #5220:
a lámpakeret szerintem gyári. az alsó szellõzõkbõl valóban csak kettõt hagyott. :) :) :) :) :) :) a csík kurva jó, no meg a színösszeállítás. :)

nyuszy

Nekem a színrefújt rendszámkeret és a színrefújt vonóhorog nagyon nem jön be, de amúgy szép :)

Buszos Petya

Ejjj, de csinos kis gép. A tükör a tényleg gáz, a króm jobban illene rá. A lámpakeret az gyári. A felnik azok gyönyörûek. A homlokfal az valszeg egy 21011-esé, egy kicsit átalakítva. A 2102-esen valóban két lik volt, de nagyobbak. A 011-esen volt négy vagy öt darab ilyen méretû cucc.

KG

Nagyon köszönöm, magasszintû esztétikai élményt nyújt. :)
Télleg szép, van stílusa, izléses, nem a szimpla tunnnning lada kategória, nagyon tetszik.
Remélem valami iszonyat motor is van benne. :)

obrotka gyula #5218:
A lökös átalakítása tényleg jó, ha nem akarnám gyárira meghagyni az enyémet, biztos nekem is leugrottak volna már a babák. :)

Törölt felhasználó

Ez nagyon szép. (Lejjebb tenném még pár centivel a hasát, eltüntetném az oldalvillogókat,kilincseket- zárakat, Lada jeleket, vonóhorgot, ocsmány kipuvéget, antennát, tükröket. Vagy krómos gyári tükör, vagy F1 tükör való rá).

Törölt felhasználó

jah, remdszámmal nemtom mit csinálnék, de úgy nem maradhatna az tuti.

obrotka gyula

Bikádi Gábor #5246:
kilincstelenítéssel, villogótlanítással pontosan ugyanolyan buta autóvá válna, mint a többi bojleres, csirkerácsos szar.
gyári tükör kell rá, ez egyértelmû. rendszámkeretet el kell feljeteni, anélkül kell felrakni a rendszámot, vagy nem is kell felrakni. :) :)

Törölt felhasználó

obrotka gyula #5248
De nekem a letisztult formák tetszenek :) . Nemtudom, hogy mi a megnevezése a Tuning nyelvén.
Az biztos, hogy legyen brutálisan ültetve, széles és szép kerkekkel, valamint ne legyen csicsás. Nállam ez a siker fõ kulcsa egy autónál, persze többek közt :) :) :) .

Tibee

Bikádi Gábor #5250:
Az ültetésben, a kipuvégben egyet értünk. Nekem valahogy a gyári króm kilincsekkel, jelekkel, tükörrel tetszene nagyon. Én valahogy nem tudom elképzelni F1 tükörrel. Szerintem ez az autó inkább olyan "hot-rod"-osnak tûnik.

Buszos Petya

Bikádi Gábor #5250: Nem tom. A kilincstelenítés-emblémátlanítás az szerintem már kibaszottul kommersz. Van autó, aminek jól áll, de azok között is sok a sablonos darab. Egy VW-emblémát mondjuk el lehet tüntetni szemrebbenés nélkül, de a Zsiguli-emblémára büszkének kell lenni :D :D
Az ezerkettes zsiga krómos kilincsei meg az ipari formatervezés remekmûvei, azokat vétek lenne eltüntetni.

Tibee #5252: Jah sztem is valami hot-rod, vagy inkább mild-custom car.

Tibee

Buszos Petya #5254:
Én még a szívére lennék kíváncsi. Végre nem egy szokásos tuninglada. :D :D :D

Tibee

Eh, most tûnt fel, hogy nincs rajta pillangóablak. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!